Razgovor sa suradnikom:Ante Sabljic

Izvor: Wikiknjige
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošlica[uredi]

Dobro došli na wikiknjige na hrvatskome, Ante Sabljic!
  • Wikiknjige su zbirka slobodnoga pristupa, uporabe i objavljivanja udžbenika, učevnika, priručnika te inih prvoobjavljenih obučnih gradivâ u javnom vlasništvu, stvorenih na hrvatskome jeziku. Saznajte što to znači.
  • Za pomoć kod uređivanja, rabite stranicu za pomoć te pročitajte uvodni tečaj.
  • Svoje doprinose u modulima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim razgovornim stranicama, te suradničkim razgovornim stranicama i u Čitaonici obvezno potpisujte tako što ćete napisati četiri tilde, ovako: ~~~~

Još jednom, dobro došli! -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 13,37; 5. veljače 2018. (SEV)

If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikibooks.

Prijedlog za brisanje stranice Mobitel[uredi]

Stranica koju ste stvorili ne odgovara u sadržajnom smislu projektu Wikiknjiga na hrvatskome jeziku (w:Wikipedija:Priručnik za administratore#Brisanje stranica). S obzirom na to da na Wikiknjigama na hrvatskome jeziku postoji procedura za brisanje, osim izravnog predlaganja za brisanje pomoću predloška: bris, stranica će biti pobrisana čim prijedlog za njeno brisanje bude zaključen.

Vrlo je jednostavan savjet, pogledati na kom se projektu suradnik nalazi, pa prema tome odlučiti o opravdanosti upisivanja podataka na tom projektu. Najjednostavnije je pogledati kako su suradnice i suradnici na projektu dosad radili i kakve su stranice stvarali, pa prema tom oblikovati sadržaj i formatiranje sadržaja koji se želi upisati.

Na manjim projektima ne postoje posebni procesi za predlaganje, zaključivanje rasprave i izvršavanje radnje izbriši, stoga su sve odluke o brisanju podložne benevolentnom nadzoru administratora. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 13,44; 5. veljače 2018. (SEV)

Uklanjanje obrazloženog prijedloga[uredi]

ovakvo uklanjanje obrazloženog prijedloga nije poželjno uređivanje. Uređivanja kojima se uklanjaju obrazloženi prijedlozi drugih suradnika treba obrazložiti i općenito postupati u skladu s preporukama na wikipediji. Prijedlog za brisanje i dalje stoji na stranici: Wikiknjige: Brisanje, te će biti riješen na odgovarajući način. Stranice s neodgovarajućim sadržajem, kao u slučaju Mobitel brišu se po puno kraćem postupku, no s obzirom na to da suradnici nisu jednako upoznati s pravilima rada na projektima, kao ni s ovlastima pojedinih suradničkih skupina, postupak će biti usporen, no to neće spriječiti brisanje stranice u ovakvom stanju u kakvom je trenutačno (Mobitel; trenutačno stanje stranice). Suradnik Ante Sabljic moli se da ne uklanja obrazložene prijedloge drugih suradnika. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 20,13; 5. veljače 2018. (SEV)