Prijeđi na sadržaj

Wikiknjige:Brisanje

Dodaj temu
Izvor: Wikiknjige
Zadnji komentar: Jasin Hodžić, prije 11 godina u temi Turskiski jezik/Uvod
Brisanje

Ova stranica služi za sve prijedloge brisanja sadržaja na Wikiknjigama, u bilo kojem imenskom prostoru.

Na Wikiknjigama se polako počinje unositi sve više tekstova, što je logična posljedica oživljavanja projekta. Ne mora svaka knjiga ili modul biti informativna — za to ova stranica služi. Ako, po vašem mišljenju, sadržaj neke knjige nije informativan, procedura je sljedeća:

  • Svaki suradnik (prijavljen ili neprijavljen) može prijavljivati i predložiti za brisanje eventualne vandalizme i neinformativan sadržaj.

Dodajte novu prijavu

Turski jezik/Sadržaj[uredi]

S obzirom na postojanje predloška sadržaj (Predložak:Turski) i odjeljak za sadržaj na početnoj stranici wikiknjige Turski jezik, smatram da je ovaj modul nepotreban i da treba biti obrisan. -- Jasin Hodžić (razgovor) 17:02, 20. listopada 2012. (CEST)Odgovor

Turskiski jezik/Uvod[uredi]

Netočna poveznica na kojoj je netko stvorio modul sa nesuvislim sadržajem. Obrisati. -- Jasin Hodžić (razgovor) 17:07, 20. listopada 2012. (CEST)Odgovor

Stranica Mobitel ne odgovara u sadržajnom smislu projektu Wikiknjiga na hrvatskome jeziku. Treba ju pobrisati. Suradnik je obaviješten (trajna poveznica). U stranicu je postavljen predložak: bris izmjenom broj (šifra) 19608.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 13,52; 5. veljače 2018. (SEV)