Razgovor sa suradnikom:Mateo K 01

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Dodaj temu
Izvor: Wikiknjige

Dobrodošlica[uredi]

Dobro došli na wikiknjige na hrvatskome, Mateo K 01!
  • Wikiknjige su zbirka slobodnoga pristupa, uporabe i objavljivanja udžbenika, učevnika, priručnika te inih prvoobjavljenih obučnih gradivâ u javnom vlasništvu, stvorenih na hrvatskome jeziku. Saznajte što to znači.
  • Za pomoć kod uređivanja, rabite stranicu za pomoć te pročitajte uvodni tečaj.
  • Svoje doprinose u modulima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim razgovornim stranicama, te suradničkim razgovornim stranicama i u Čitaonici obvezno potpisujte tako što ćete napisati četiri tilde, ovako: ~~~~

Još jednom, dobro došli! -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 3,41; 25. travnja 2019. (SEV)

If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikibooks.

Povijest uređivanja glavne stranice[uredi]

Bok, Mateo K 01,

lijepo bih zamolio da se ne stavlja neka trenutačna povijest neke trenutačne glavne stranice, s obzirom na to da je postojala i prethodna povijest neke prethodne glavne stranice.

Nije dobro postavljati poveznicu koja prikazuje početak povijesti uređivanja trenutačne glavne stranice, koja se počela uređivati 29. rujna 2005. u 14:29:59 (SEV), počevši s inačicom/izmjenom koju si uvrstio u projektnu stranicu Wikiknjige:Novosti uz netočan sažetak da je riječ o ispravku.

Lijepo bih zamolio da se ne stavljaju netočni sažeci uz izmjene. Lijepo bih zamolio da se ne mijenja kontekst stranice dajući nepripadne poveznice pod redak u kom jasno stoji točan podatak da je prvo uređivanje glavne stranice bilo 10. kolovoza 2004. u 10:33:02‎ (SEV). Zato i nije dana poveznica na Glavnu stranicu. Trenutačne tehničke smetnje ne mijenjaju činjenice. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 7,07; 5. svibnja 2019. (SEV)