Razgovor sa suradnikom:Ivi104

Izvor: Wikiknjige
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Dobro došli na wikiknjige na hrvatskome, Ivi104!
  • Wikiknjige su zbirka slobodnoga pristupa, uporabe i objavljivanja udžbenika, učevnika, priručnika te inih prvoobjavljenih obučnih gradivâ u javnom vlasništvu, stvorenih na hrvatskome jeziku. Saznajte što to znači.
  • Za pomoć kod uređivanja, rabite stranicu za pomoć te pročitajte uvodni tečaj
  • Svoje doprinose u modulima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim razgovornim stranicama, te suradničkim razgovornim stranicama i u Čitaonici obvezno potpisujte tako što ćete napisati četiri tilde, ovako: ~~~~ (istodobno pritiskanje tipki Alt Gr i 1 četiri puta).

Još jednom, dobro došli! -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 4,42; 16. ožujka 2017. (SEV)

If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikibooks.

Bot na wikiknjigama[uredi]

Dragi knjigoljupče Ivi104,

neobično mi je drago vidjeti ovdje još knjigoljubaca, samo ne znam jesu li oznake <b></b> te <i></i> u postupku zastarijevanja, a nikako da ih dohvati zastara, ili pak nisu uopće u postupku zastarijevanja. U svakom slučaju, preporučio bih da zatražiš dodjeljivanje odgovarajuće suradničke skupine za IviBota. Dodjeljivač će dodjelom dodijeliti – obećava. Hvala na razumijevanju i trudu koji ulažeš u dobrobit projekata Zaklade Wikimedija na hrvatskome jeziku. Lijepo te pozdravljam, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 3,38; 10. rujna 2017. (SEV)

Bok, Ivi104,
lijepo mi piše u Posebno:Suradnička_prava/IviBot Ne postoji suradnik s imenom "IviBot". Provjerite svoj unos. Zato sam i dao SUL da ti na to skrenem pozornost. Face-smile.svg
Teško da je moguće dodijeliti prava neregistriranom suradniku:
Posebno:Doprinosi/IviBot: (crvenom bojom) Suradnički račun "IviBot" nije registriran. Face-wink.svg
Još te jednom lijepo pozdravljam, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 5,28; 10. rujna 2017. (SEV)