Razgovor o predlošku:Dokumentacija

Izvor: Wikiknjige
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Korištenje Predloška:Dokumentacija

Kako ne bi bilo zabune, ovdje navodim dokumentaciju Predloška:Dokumentacija, što je i primjer kako se može popunjavati taj predložak.


[uredi] [vidi]

Template-info.svg Dokumentacija predloška

Predložak:Dokumentacija se koristi po želji, ali uvijek u predlošcima, najbolje složenijim, gdje je i potrebno ispuniti različite "kućice" odnosno paragrafe (kao što je i ovaj sam).

Upotreba

Predložak:Dokumentacija se stavlja ispod predloška čiju dokumentaciju sadrži. Nije obvezno ispuniti svih pet paragrafa. Paragrafi se objašnjavaju definicijama ( ; naziv : definicija — za pomoć vidi ovdje). Navodimo paragrafe i pravila njihovog ispunjavanja u Predlošku:Dokumentacija:
info
ukratko i najvažnije o predlošku: u kakve se module stavlja itd. Ovdje stavite i neki od predložaka za održavanje Wikiknjiga ukoliko je potrebno, prije teksta
korištenje
objašnjavanje paragrafa i drugo
kod
obvezno između kodova <pre> i </pre>
primjer
može se ubaciti predložak koji se dokumentira, a može se staviti poveznica ako je taj predložak estetski prevelik za ovaj.
vidi još
poveznice na druge predloške ili čak projekte, može i s bilješkom...

Kôd

<noinclude>
{{Dokumentacija
|Info=
|Korištenje=
|Kod=
|Primjer=
|Vidi još=
}}
</noinclude>

Primjer

Vidi i


— Prethodni nepotpisani komentar napisao je StjepanG (razgovordoprinosi), 17:41:36, 17. studenoga 2009. (SEV). Potpis je postavio suradnik Nesmir Kudilovic (razgovor), nadnevka 18. ožujka 2017. u 1 sat i 1 minutu (CET).

Ovo će vjerojatno biti uklonjeno kao suvišno, možda ne će biti pobrisano, no dokumentacija obično pripada sadržaju kao podstranica i tamo će sadržaj biti premješten. -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 1,1; 18. ožujka 2017. (SEV)