Razlika između inačica stranice »Knjiga pojmova u zrakoplovstvu«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
m
Pojmovi koji nedostaju
(MAKNUT PREDLOŽAK "KNJIGA U IZRADI"!)
m (Pojmovi koji nedostaju)
'''Knjiga pojmova u zrakoplovstvu''' objašnjava stručne pojmove koji se koriste u zrakoplovstvu. Uz malobrojnu stručnu literaturu na našem jeziku, ovo je prvi takav rad u elektroničkom obliku. Wikiknjige mole za doprinos sve one koji nešto znaju o ovoj temi kako bi ova knjiga dodatno dobila na kvaliteti.
 
Cilj je na jednom mjestu okupiti sve pojmove vezane uz zrakoplovstvo kako bi svi oni koji se njime bave profesionalno ili amaterski, na jednom mjestu mogli naći prijevod s engleskog jezika i kratki opis značenja riječi koja ih zanima. Neke riječi nemaju hrvatski prijevod ili je on zaostao iz prošlih vremena i sigurno će biti predmet rasprave. Neke je riječi teško prevesti te se uz englesku riječ nalazi njen kratki opis. '''Wikiknjige su idealno mjesto gdje se opisi uz dogovor i radi točnosti mogu promijeniti, ispraviti ili dodati na zadovoljstvo svih zainteresiranih.'''
 
Ako pojam koji vam treba nije upisan molimo vas da koristite stranicu [[Knjiga pojmova u zrakoplovstvu/Pojmovi koji nedostaju|Pojmovi koji nedostaju]].
<!-- članak kraj -->
 
<br>
[[Knjiga pojmova u zrakoplovstvu/Kratice u zrakoplovstvu|'''Kratice u zrakoplovstvu''']]
<br>
[[Knjiga pojmova u zrakoplovstvu/Pojmovi koji nedostaju|'''Pojmovi koji nedostaju''']]
</h2>
<br />
4.166

uređivanja

Navigacijski izbornik