Razgovor sa suradnikom:193.198.8.211

Izvor: Wikiknjige
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Prijavite se[uredi]

Suradnik i članak

Dobro došli na Wikiknjige! Zahvaljujemo na Vašem doprinosu te Vas pozivamo da se prijavite kao suradnica – suradnik, jer će nam na taj način biti olakšana komunikacija, prijavljeni suradnici imaju veće mogućnosti uređivanja, a i doprinosi se bilježe pod izabranim suradničkim imenom. Tekstovi koji se postavljaju na Wikiknjige trebaju zadovoljavati između ostalog i minimum standarda, kao što je postavljanje poveznica (kako bi moduli bili povezani), te kategoriju ili kategorije (kako bi se povezale srodne teme). Osim toga, članci moraju biti pisani hrvatskim književnim jezikom. Za sva ostala pitanja rado će vam pomoći administratori hrvatskih Wikiknjiga ili neki od iskusnijih suradnika. Lijep pozdrav! — Nesmir Kudilovič (razgovor) 17,2; 29. travnja 2017. (SEV)

Bez osobnih napada[uredi]

Cijenjeni,

molio bih Vas da ako je ikako moguće ubuduće ne unosite sažetak izmjene s napadačkim sadržajima. Primjer: "osoba koja je ovo pisala nema pojma o hrvatskom". Prethodno navedeno označava napad na osobnost suradnika koji je doprinosio. Osoba koja je s vašega IP-a doprinosila nema pravo suditi o osobama koje su prethodno doprinosile, jednako tako ni ja ovdje ne sudim Vašoj osobi već Vašem postupku. Sve se može reći na način da se ne upućuje neprikladne riječi prema osobi koje doprinose. Vaš ću sažetak stoga ukloniti, ali će ovdje na ovoj razgovornoj stranici ostati trag da je netko bio upozoren na pogrješan pristup i pogrješan način izražavanja mišljenja koje je trebalo biti isključivo usmjereno na sadržaj, a ne na osobe koje taj isti sadržaj stvaraju. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 17,8; 29. travnja 2017. (SEV)


Ovo je stranica za razgovor s anonimnim suradnikom koji nije otvorio suradnički račun ili se njime ne koristi. Zbog toga se moramo služiti brojčanom IP adresom kako bismo ga identificirali. Takvu adresu često koristi više ljudi. Ako ste anonimni suradnik i smatrate da su vam upućeni irelevantni komentari, molimo vas da otvorite suradnički račun ili se prijavite te tako u budućnosti izbjegnete zamjenu s drugim anonimnim suradnicima.