Predložak:Provjereno poštena upotreba: razlika između inačica

Izvor: Wikiknjige
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Saxum (razgovor | doprinosi)
Novi modul: <div class="boilerplate" style="margin:0.5em auto;width:80%;clear:both;background-color:#f7f8ff;border:2px solid #8888aa; padding:4px;font-size:85%;min-he...
(Nema razlike inačica)

Inačica od 8. kolovoza 2008. u 18:49

Ova datoteka ili slika podliježe zaštiti autorskih prava. Nakon razmatranja na Wikipedija:Poštena upotreba, zaključeno je da ju je moguće koristiti u skladu sa odredbama Zakona o autorskim pravima Sjedinjenih država o poštenoj upotrebi, i da nema drugih mogućnosti osim njenog korištenja u skladu sa ovom doktrinom. Zato se tvrdi da se ova datoteka ili slika smije koristiti pod poštenom upotrebom; ako je koristite za bilo koju ne-obrazovnu svrhu, vrlo je moguće da kršite zakone o zaštiti autorskih prava.

Wikipedija radije koristi slike koje su u javnom vlasništvu ili licencirane pod GNU-ovom licencom za slobodnu dokumentaciju ili sličnom slobodnom licencom. Ako ste u mogućnosti da ovu ili ekvivalentnu sliku postavite pod takvim uvjetima, molimo ostavite komentar na Razgovor o Wikipedija:Poštena upotreba, s poveznicom na članak u kojem se ova slika koristi.