Wikiknjige:Što su Wikiknjige: razlika između inačica

Izvor: Wikiknjige
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Sadržaj modula zamijenjen sa '{{pravilo|WK:ŠTO}}'
Nema sažetka uređivanja
Redak 1: Redak 1:
'''Wikiknjige''' su kolekcija tekstova, zbirka slobodnog pristupa, korištenja i objavljivanja bazirana na '''wiki''' ''content management sustavu'' što znači da svatko može uređivati. Wikiknjige je višejezični projekt pod okriljem organizacije [[w:Wikimedia Foundation|Wikimedia Foundation]].
{{pravilo|[[WK:ŠTO]]}}

Sadržaj wikiknjiga je dostupan pod GNU licencom za slobodnu dokumentaciju što omogućava slobodnu distribuciju i reprodukciju.

Wikiknjige su započele svoj rad 10. srpnja 2003. godine. Hrvatska verzija wikiknjiga je započeta '''27. studenog 2003.''' godine.

[[Kategorija:Wikiknjige]]

Inačica od 12. svibnja 2008. u 17:53

Wikiknjige su kolekcija tekstova, zbirka slobodnog pristupa, korištenja i objavljivanja bazirana na wiki content management sustavu što znači da svatko može uređivati. Wikiknjige je višejezični projekt pod okriljem organizacije Wikimedia Foundation.

Sadržaj wikiknjiga je dostupan pod GNU licencom za slobodnu dokumentaciju što omogućava slobodnu distribuciju i reprodukciju.

Wikiknjige su započele svoj rad 10. srpnja 2003. godine. Hrvatska verzija wikiknjiga je započeta 27. studenog 2003. godine.